Represso
Villa Maria, Valpolicella Ripasso D.O.C. – Superiore. Vinen er produceret på “Ripasso”-metoden, som direkte oversat betyder “passeret igennem igen”. Udtrykket betyder, at vinen gennemgår en andengæring på kvaset (også kaldet pomace) fra druer brugt til fremstilling af Amarone.
Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til Valpolicella’en. Denne vin, der også kaldes “Den lille Amarone”, har lagret på egetræsfade. Det er en utrolig elegant rødvin med meget flot granatrød farve, intens og varm frugtduft med delikate noter af mandler, tør og fyldig, men samtidig rund og silkeblød frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.
Denne harmoniske og velafbalancerede vin er specielt velegnet til oksekød, lam, pasta- og vildtretter samt ost. Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år. Denne vin er produceret af druerne Corvina (55%), Corvinone (25%), Rondinella (15%) og Croatina (5%), der er dyrket på Sartoris egne vinmarker i Veneto-området i Italien. Druerne har ligget til tørre i 3 måneder.
Sidste frist for udbringning samme dag er kl. 14.00.
(Dog lørdage senest kl. 11.00)